Bestel uw wagen! Bij Dirk Viaene

Bestelwagen kopen of huren

Hebt u een voertuig met extra bagageruimte nodig voor een verhuizing, feest of speciale gelegenheid? Koopt uw bedrijf een lichte vrachtwagen aan? Zoekt uw school een minibus?

Hét geknipte voertuig voor u bestaat wel degelijk. U vindt het in het ruime aanbod van Dirk Viaene. Dé specialist voor de verkoop en verhuur van bestelwagens, lichte vrachtwagen, minibussen of bedrijfswagens van Mercedes-Benz, Renault, Peugeot, Fiat, Iveco, Ford en Volkswagen.

 

Neus voor kwaliteit

Wat is er tijdens de vorige ritten of bij de vorige eigenaar met uw bestelwagen gebeurd? U weet het niet ... en dus neemt u een risico.

Dirk Viaene is de beste garantie voor uw aankoop of huur zonder risico. Met zijn neus voor kwaliteit loodst hij alleen voertuigen in onberispelijke staat zijn wagenpark binnen.

 

Veertig jaar passie

Dirk Viaene staat al meer dan veertig jaar met passie in het vak. Hij heeft de ervaring om u in elk opzicht op uw wenken te bedienen én volgt de nieuwste ontwikkelingen in de sector op de voet. Met de informatie op onze website bent u binnen de kortste keren zélf helemaal mee.

 

Een bestelwagen kopen of huren? Maak nu uw keuze bij Dirk Viaene!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route